Het aanbod van gebruikte scooters en brommers

Bij J. van Vliet Scooters zijn er al vanaf € 500,- gebruikte scooters en brommers te koop, inclusief drie maanden garantie.

Bromscooters kunnen omgekeurd worden naar Snorscooter en vice versa.

Bekijk het aanbod hieronder of kom langs in onze winkel in Bodegraven.

Piaggio scooters

Rijd op Italiaanse allure van Piaggio! Met deze scooters waan je je in Rome, ook als je door het oer-Nederlandse landschap rijd 

Wij maken ook in opdracht de scooter zoals u het wilt

ledjes beugels lampen kleuren

Kymco scooters

Kymco scooters zijn niet alleen mooi, ze zijn ook van een hele goede kwaliteit, dit is terug te vinden in de fijne rij-eigenschappen en de duurzaamheid.

Diverse scooters en brommers

Onder andere: Sym, Honda, DJJD, Rieju, Super Soco, Grixx

Typ hier tekst

Yamaha scooters

Yamaha biedt betrouwbare kwaliteit voor een zachte prijs. De scooters hebben veelal een sportieve look, maar zijn in (grote) steden ook prima op hun plek.

AGM scooters

AGM scooters biedt kwaliteit voor een betaalbare prijs. Perfect voor je dagelijkse ritje naar school of werk.

Derbi scooters

Voor de sportievelingen is Derbi het merk. Hiermee kun je erop los crossen. Daag je vrienden uit! 

IVA scooters

Voor degelijke scooters die zo goed als nieuw zijn en toch een retro- gevoel geven moet je bij IVA scooters zijn. Net wat anders dan anders!

Vespa scooters

Is de Vespa scooter die jij graag wilt niet bij ons op voorraad? Of wil je direct een nieuwe of tweedehands Vespa scooter online bestellen? Klik dan hier en bekijk een uitgebreid aanbod van nieuwe en tweedehands Vespa scooters.

 

De getoonde afbeeldingen zijn voorbeelden, om de actuele voorraad nieuwe en tweedehands scooters en brommers te bekijken ben je bij J. van Vliet Scooters welkom in onze winkel in Bodegraven.

Bekijk Vespa scooters